Strandtent Escubelle Scheveningen

Mogelijkheden

Onze arrangementen sluiten aan op elke gewenste gelegenheid. Zijn er verder speciale wensen dan nodigen wij u graag uit. We laten u graag deze geweldige locatie zien en bespreken onder het genot van een drankje alle wensen en mogelijkheden. Wij maken u graag enthousiast.

Barbecue op strand

Onze barbecue arrangementen sluiten aan op elke gewenste gelegenheid. De barbecue’s zijn erg breed en toegankelijk er is keuze van zelf barbecueën tot een zeer uitgebreide barbecue waarbij alles voor u wordt verzorgd.

Barbecue op strand?

Vrijgezellenfeestje op strand

Ben je op zoek naar een leuke locatie voor jullie vrijgezellenfeest ? Dat kan hier op het strand. EscuBelle is gespecialiseerd in het verzorgen van BBQ arrangementen. Bijvoorbeeld de budget bbq, deze kun je al reserveren voor € 16,50 p.p. Het is een ‘Self Cooking’ arrangement, misschien leuk als de vrijgezel voor jullie kookt. Ook een Workshop of activiteit op locatie mogelijk. Voor meer informatie mail of bel!

Vrijgezellenfeest op strand?

Bedrijfsuitje op strand

Een bedrijfsuitje op het strand kan haast niet fout gaan, het strand in Scheveningen is de ideale locatie. Al jaren worden er bij strandtent Escubelle onvergetelijke uitjes georganiseerd. Afhankelijk van uw groepsgrootte en wensen maakt strandpaviljoen Escubelle een programma die op uw wensen inspelen.

Bedrijfsuitje op strand?

Trouwen op strand trouwlocatie

Strandtent Escubelle is een officiële trouwlocatie op het strand in Scheveningen. Op deze prachtige locatie kunnen wij jullie trouwdag van A tot Z verzorgen. Jullie kunnen de dag uiteraard geheel naar eigen wens samenstellen.

Trouwen op strand?

Vergadering op strand

Even weg uit de werkomgeving en vergaderen met uitzicht op strand, de zee en de boulevard van Scheveningen. Eerst in vergadering met elkaar en na afloop een gezellige activiteit of misschien wel een barbecue arrangement.

Vergadering op strand?