Strandtent Escubelle Scheveningen

De menukaart

Hieronder ons menukaart voor dit jaar, prijsveranderingen onder voorbehoud.

Menu Duits 2017

Menu Engels 2017

Menu Nederlands 2017

Restaurant Scheveningen

Wilt u ongestoord genieten van de meest heerlijke gerechten, gemaakt door de beste chef van Scheveningen en zijn brigade? Binnen, begroet door het warme haardvuur en ons vriendelijk personeel, of buiten in de zomerse avondzon omringd door de geluiden van de zee. In ons restaurant werken we alleen met verse ingrediënten uit Scheveningen, die bereid worden met de grootste zorg zodat u alleen het beste proeft. Vlees, vis, vegetarisch, alles word tot smaak gebracht in onze keuken. Onze bediening verzorgt u van ieder gemak en serveert dranken die de smaak van uw gerecht tot leven brengen. Restaurant Escubelle verzorgt uw avond tot in de puntjes en maakt deze onvergetelijk.

Vandaag

Naast de vaste menukaart zijn er een aantal gerechten die per dag of week variëren. Hieronder vind u de hap, broodje en soep van de dag.

Broodje van de dag

€ 5,50

Soep van de dag

€ 5,50

Hap van de dag (v.a. 18.00, reserveren voor 12.00)

Dagprijs

[/tab]

Ontbijt

Ontbijt

Continentaal
Diverse soorten brood, wit en bruin, zoet beleg, kaas en vleeswaren en een glas jus d’orange

Engels
Toast met gebakken eieren en spek, worstje, witte bonen in tomatensaus, tomaatje uit oven en een glas jus d’orange

Yoghurt naturel

Yoghurt met vruchten of cruesli

Yoghurt met vruchten en cruesli

Lunch

Lunch (tot 16.00)

Pannenkoeken

Naturel
Kaas of Appel of Spek
Appel & Spek of Kaas & Tomaat

Uitsmijters

Ham of Kaas of spek
Ham & Kaas of Spek & Kaas

Tosti’s

Ham & Kaas of dubbel Kaas
Hawaï; Ham, Kaas & Ananas of dubbel Kaas & Ananas

Plankje brood Bread basket; Kruidenboter naar eigen recept

3 smeersels van Aioli, Pestospread en Kruidenboter

Soep van de Dag

Strandhap; Broodje kroket of frikadel of kaassoufflé of kaas

Wraps

Gerookte Zalm met lenteui en quacomole

Homemade Tonijnsalade Tuna salad

Burgers XXL
Salades

Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, feta en olijven, met broodje en tzatziki

Homemade Tonijnsalade op mais brood met gemengde sla & rauwkost

Geitenkaas met honing en noten op een bedje van brood en gemengde salade

Specials

Carpaccio; half stokbrood bedekt met flinterdun gesneden ossenhaas, oude kaas, pesto en pijnboompitjes
Filet Américain: half stokbrood met filet Américain en een garnituur van augurk, eitje, uitje en bieslook mayonaise

Geitenkaas met honing en noten op een bedje van brood en gemengde salade

Pittig warmvlees; half stokbrood met warm vlees in pikante saus met ui en champignons

Homemade Tonijnsalade op mais brood met gemengde sla & rauwkost

Voorgerechten

Voorgerechten

 

Mandje brood met 3 smeersels van Aioli, Pestospread en Kruidenboter

Soep van de Dag

Gamba’s in knoflookolie en brood (3 stuks)

Carpaccio van flinterdun gesneden ossenhaas, met oude kaas, rucola, pesto en pijnboompitjes

Vis verassing met gerookte zalm & hollandse garnalen & vis van de dag

Salades

Griekse salade met tomaat, rode ui, komkommer, feta en olijven, met broodje en tzatziki € 9,50

Lauwwarme Geitenkaas met honing en noten op een bedje van brood en gemengde salade € 9,50

Homemade Tonijnsalade op mais brood met gemengde sla & rauwkost € 9,50

Tapas (Tip; als voorgerecht 2 tot 4 personen)

Riante schaal met 5 soorten Spaanse hapjes, zoals gamba’s, albondigas, calamaris, gevulde champignons, kippenvleugeltjes met een garnituur van nachos, olijven, smeersels & brood

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden op eigen wijze geserveerd en kunnen worden uitgebreid met een bijgerecht.

Vleesgerechten

Saté Schotel EscuBelle
kipsaté geserveerd met friet & frisse salade, stokbroodje met kruidenboter, kroepoek, atjar, seroendeng.

Wienerschnitzel
Geserveerd met friet en garnituur.

Thaise curry
Met kip, seizoensgroeten en rijst.

Sparerib
Eerste klas rib, 500gr., naturel met 2 sausjes

Sparerib
Eerste klas rib, 500gr.ketjap

Vlees specials

Varkenshaas “du chef”
Medaillons in een romige saus van ui, champignons paprika en prei

Tournedos
Boterzachte biefstuk van het beste Hollandse rundvlees, geserveerd met gebakken champignons, ui

Tournedos
Boterzachte biefstuk van het beste Hollandse rundvlees, met saus naar keuze; pepersaus , champignonroomsaus, bearnaisesaus.

Vis

Zalmmoot
Op een bedje van tagliatelle met seizoen groenten

Sliptongen
Drie boterzachte sliptongen in roomboter gebakken, afgeblust met witte wijn, geserveerd met ravigotte saus

Vismix
Verschillende soorten dagverse visfilet met vissausje.

Vegetarisch

Pasta Penne
Met verse groenten en quattro formaggi

Gevulde Tortilla
Met gebakken groente en gorgonzola, gegratineerd met brie en noten

Pasta’s

Geserveerd met een broodje.

Pasta Penne; met verse groenten en quattro formaggi

Pasta Salmone; met roomsaus en zalm

Pasta Pollo; met pestosaus, kip en groenten

Kids (tot 12 jaar)

Frites met komkommertjes, appelmoes en een keuze uit frikadel, kaassoufflé, kroket, kipnuggets of vissticks

Pasta Bolognese

Bijgerechten

Bijgerechten

Bijgerechten zijn alleen in combinatie met een hoofdgerecht te bestellen.

Kleine gemengde salade
Kleine Griekse salade met tzatziki
Appelmoes
Warme seizoen groente
Gebakken champignons
Gebakken aardappelkrieltjes
Frites
Diverse sauzen v.a.

Dessert

Dessert

Kinderijsje, ijs in mee neembeker
Dame Blanche, roomijs met chocoladestukjes
Sorbet, vanille roomijs met siroop en vruchten
Pina, ananas roomijs met stukjes ananas
Coco, kokos roomijs, met stukjes kokos
Copa mousse, chocolade ijs mousse
Yoghurt naturel
Yoghurt met vruchten of cruesli
Yoghurt met vruchten en cruesli
Wij hebben ook handijsjes v.a.

Fingerfood

Borrelhapjes

Tapas
Riante schaal met 5 soorten Spaanse hapjes, zoals gamba’s, albondigas, calamaris, gevulde champignons, kippenvleugeltjes met een garnituur van nachos, olijven, smeersels & brood

Tussendoortjes

Olijven schaaltje
Gemengde nootjes schaaltje
Warme Nachos een salsasaus met kaas en ui
Warme Nachos met quacomole
Plankje brood met Kruidenboter naar eigen recept
Plankje brood met 3 smeersels van Aioli, Pestospread en Kruidenboter
Vlammetjes ( 10 stuks)  
Bitterballen Van Dobben (8 stuks)
Calamaris met Aioli
Kippenvleugeltjes (6 stuks)
Albondigas (6 stuks)
Gamba’s in knoflookolie en brood(6 stuks)
Kaasplankje met toast
Bittergarnituur 10 stuks
Bittergarnituur 20 stuks
Bittergarnituur 30 stuks

[/tabset]