Strandtent Escubelle Scheveningen

Vragen met betrekking tot de Barbecue/Arrangementen

Hoe ziet het salade buffet eruit?

Diverse salades van vis, vlees, vegetarisch en rauwkost om zelf samen te stellen. Sauzen, friet en brood met diverse smeersel.

Hoe ziet de BBQ Bonaire eruit? Eigen BBQ?

Bij de budget barbecue Bonaire heeft u en uw gezelschap een eigen barbecue met een eigen vleespakket. Er is een gezamenlijk saladebuffet met brood en friet waar u onbeperkt kunt opscheppen.

Hoe zit het met de Vegetariërs en diëtisten?

Voor vegetariërs en diëtisten, worden gerechten apart bereid vanuit de keuken en of desgewenst op gescheiden afgedekt gedeelte van de  barbecue. Vlees wordt vervangen door vegetarische producten, zoals, groenten spies, vegaburger, vega worstjes, falafel balletjes e.d.

Wel moet het aantal vegetariërs en diëtisten van te voren worden doorgegeven. Voordat de barbecue aanvangt moeten zij zich kenbaar maken bij de kok of bedrijfsleiding.

Is het ook mogelijk om het arrangement uit te breiden met een soort vis (bv gamba’s)? En hoeveel kost het extra om het menu aan te passen?

barbecue kan worden aangepast naar wens en budget. Op de site vindt u onder arrangementen > extra items barbecue, meer mogelijkheden. +/- prijs wordt verrekend.

Is er alleen een bbq arrangement mogelijk of nog meer?

Op de website onder arrangementen vindt u diverse arrangementen zoals barbecues, buffetten, italiaans, indisch, tapas of u kunt vanaf de menukaart een dineetje samen stellen.

Wat zit er in het hol.drankenpakket?

Heineken Bier van de tap
Rode en witte huiswijn
Rosé
Alle frisdranken
Vruchten sappen

Vragen met betrekking tot de prijzen/kosten

Tevens willen we van u weten wat er met de prijs gebeurd indien er zich meer of minder dan het doorgegeven aantal mensen zich aanmelden ?

Offerte is gebaseerd op het aantal doorgegeven personen en op welke dag uw evenement valt, mocht het aantal personen meer dan 25 % afwijken, of het evenement naar een andere dag worden verschoven, kan dit worden aangepast in de prijs

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, genoemde prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.

Vragen met betrekking tot de betalingen

Betalingen kunnen achteraf met pin of cash worden voldaan. Wij accepteren geen credit card. Voor bedrijven en instellingen is een factuur mogelijk

Vragen met betrekking tot afhankelijkheid van het weer

Kunt u aangeven wat de afhankelijkheid van het weer is. Kan het altijd doorgaan ?

Ja, het kan altijd doorgaan.

Alternatief slecht weer;

Bij zeer slecht weer zal de barbecue&buffet binnen plaats vinden.Ook is ons terras voor een gedeelte overdekt en wordt verwarmd door haard vuurtjes, het lounge gedeelte is voorzien van haard tafels.Bij deelname met meer dan 150 personen zal bij zeer slecht weer een gedeelte van het terras moeten worden overkapt d.m.v. een wind bestendige tent.

Kosten hiervoor bedragen vanaf € 750,00 excl. btw .

Vragen met betrekking tot de bereikbaarheid en parkeren

Op de website onder contact vindt u de mogelijkheden van bereikbaarheid en parkeren

Vragen met betrekking tot de vrijgezellenfeestjes

Zijn er nog mogelijkheden om de vrijgezel/bachelor extra in het zonnetje te zetten?

Wij hebben geen mogelijkheden om de bruid/vrijgezel in het zonnetjes te zetten, dit laten we aan de vriend(inn)en over. Wij zijn wel bereid om mee te doen aan bepaalde acties die u voor haar/hem in gedachten hebt.

Vragen met betrekking tot de het strandpaviljoen

Hebben jullie een afgesloten (prive) ruimte binnen voor een prive diner / feest? En voor hoeveel personen is die geschikt?

Ja, de ruimte binnen is geschikt voor 80 personen voor een diner (met meubilair) . Voor een feestavond wordt de binnenruimte leeg gehaald en is de ruimte geschikt tot 200 personen. (exclusief podium en band/dj). Het totale oppervlak van binnen gedeelte, terras en overkapt gedeelte is 800m2, ruimte voor +/- 500 personen. Terras is op divers plaatsen verwarmd d.m.v. haardvuurtjes en elektrisch verwarmd, onder de veranda.

Graag verneem van ik u of er de mogelijkheid bestaat om een aparte ruimte  te kunnen krijgen ivm speech/optreden?

Wij kunnen voor u binnen of eventueel buiten een ruimte voor u beschikbaar stellen voor een speech/optreden. Microfoon is aanwezig, hiervan kan gebruik van worden gemaakt.

Is de ruimte rolstoel toegankelijk?

Ja, EscuBelle ligt gelijkvloers met de boulevard en er is een invalide toilet. (Er is wel een uitleg nodig voor minder valide personen om de boulevard van Scheveningen te kunnen bereiken).

Vragen met betrekking tot vergaderen op het strandpaviljoen

Faciliteiten;

Aanwezige faciliteiten waar kosteloos* gebruik van kan worden gemaakt zijn; internet,  42 inch LCD screen en flip-over, microfoon. Graag wel even aangeven indien u hiervan gebruik wenst te maken. *Alleen i.c.m. met een arrangement van EscuBelle